Over Charles
“Goed kan beter, en best goed is gewoon niet goed genoeg.”
Via VieCuri Medisch Centrum, Vitalis woon-zorggroep en het Elkerliek ziekenhuis, waar een nieuw voedingsconcept in 2010 de Gastvrijheids Zorgaward opleverde, kwam hij bij Hutten catering in Veghel terecht. Daar kreeg hij als business Unitmanager Care & Cure alle vrijheid om met zijn tomeloze energie en creativiteit vernieuwende voedingsconcepten voor de zorg te ontwikkelen en te realiseren. “En nu is het tijd voor mijn eigen onderneming: Charles Janssen voor de beste voeding en gastvrijheid in de zorg.”
“Ik zet heel bewust hoog in. Als mens gezien worden in je kwetsbaarheid, is altijd belangrijk, maar nog veel belangrijker als je lichamelijk en/of mentaal (tijdelijk) afhankelijk bent van de zorg van anderen. Die kwetsbaarheid raakt me. Alle voedingsconcepten die ik de afgelopen twintig jaar heb ontworpen en gerealiseerd zeggen: ‘Ik zie je en ondersteun je op een manier die jij kiest.’ Dan is best goed niet goed genoeg, snap je?”